Волочкова не вважає зрадою секс на стороні

26 вересня 2012, 17:29

Російська балерина Анастасія Волочкова не соромиться говорити про своє інтимне життя. Зокрема, Настя зізнається, що потребує сексу 6 днів на тиждень двічі на день.

Причому секс на стороні вона не вважає зрадою.

Про це Волочкова розповіла в інтерв’ю "Собеседнику".

Балерина запевняє, що у її сексуальному житті панує гармонія.


"У мене немає чоловіка, але нестачі в чомусь я не відчуваю. Знайти чоловіка, який би тобі підходив по всіх параметрах, дуже складно. Це стосується і сексуального життя. Багато хто боїться говорити про секс, але ж партнер, який був би близький тобі фізично і душевно, - велика рідкість", - розмірковує Настя.

Дама з песиком Волочкова не проти зради заради гармонії

"Мало можна знайти людей, які можуть похвалитися тим, що у них все гармонійно. Я впевнена, якщо стосунки розвиваються гармонійно, секс повинен бути щоденним, бажано – двічі на день. Мінімум шість разів на тиждень. Один день вихідний", - зазначає Волочкова.

Варто зазначити, що Настя має досить вільні погляди на вірність у взаєминах. Так, наприклад, жіночу зраду вона навіть заохочує.

"А що ви розумієте під зрадою? Секс з іншою людиною? Я не вважаю це зрадою. Зрада - це коли чоловік або жінка живе з чоловіком, не кохаючи його. І обіймаючи його, думає, як хотів би зараз перебувати в іншомц ліжку з молодим і красивим. Ось ця зрада гірше, ніж секс на стороні", - каже танцівниця.

"Для жінки - це чудово! Відпочине і повернеться додому свіжа, помолоділа і буде ще більш цікава своєму чоловікові. Я всім раджу: не зраджуйте себе, свої ідеали, принципи і переконання", - наголошує Волочкова.

Фото з Twitter Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів