Брітні Спірз посипала килим наркотиками?

1 жовтня 2012, 12:35

Американська поп-зірка Брітні Спірз уже залагодила справу з колишнім охоронцем, якого вона буцімто зваблювала відсутністю спіднього.

Утім, екс-менеджер зірки й досі ніяк не вгамується, і знову тягне її до суду – через зберігання наркотиків.

Про це повідомляє "The Sun".

Чолов’яга на ім’я Сем Лютфі заявляє, що в далекому 2007-му Спірз тримала вдома наркотики, причому в такому місці, де до них могли дістатися її малі діти.


У своїй заяві до лос-анджелеського суду екс-менеджер засвідчив, спеціально навчений собака винюхав сліди метамфетаміну на килимі в домі Брітні. Між тим саме на ньому зазвичай гралися сини артистки, коли приходили до неї в гості. Малюкам, Шону та Джейдену, тоді було лише 2 та 1 рік відповідно.

Екс-менеджер Спірз доводить, що 5 років тому вона бавилася наркотиками і наражала дітей на небезпеку

Лютфі стверджує, він особисто повимивав шампунем, а де й замінив килими, щоби від зілля не лишилося й сліду.

Колишній менеджер просить суд змусити Спірз свідчити по цій давній справі. Офіційні опікуни зірки досі заявляли, що психічний стан співачки поки що не дозволяє їй відповідати перед судом. Лютфі ж наголошує, артистка в повному порядку, якщо подужала сидіти в журі одного з американських талант-шоу. DVD із записом цього шоу, як доказ, він теж надав судові.

Нагадаємо, уся ця судова тяганина розпочалася ще кілька років тому. Приводом стала книга мами Брітні, в якій вона буцімто оббрехала Лютфі. Відтоді чолов’яга намагається обілити своє ім’я в суді та заразом відпиляти собі шматочок пирога – статків співачки.

Досі удача була не на боці Лютфі. Йому офіційно заборонили наближатися до артистки, а на послуги юристів та інші судові витрати в нього пішло вже щонайменше 240 тисяч доларів.

Фото АР з сайту examiner.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів