Джамала: Краще рекламувати шампунь, ніж політику

1 жовтня 2012, 12:10

Співачка Джамала запевняє, що не бере участь у передвиборних кампаніях, бо зовсім не розуміється на політиці. Артистка каже, що краще рекламуватиме шампунь, аніж політичних кандидатів.

Про це Джамала розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

За словами виконавиці, її кликали брати участь у передвиборних кампаніях, але вона відмовилася.

"Я краще продаватиму шампунь, продаватиму своє обличчя. Це нормально, коли артисти мають додатковий заробіток, рекламуючи йогурти, шампуні тощо", - зауважує Джамала.


Джамала не проти рекламувати товари, але не політичні сили

Втім, ще на початку своєї кар’єри дівчина їздила з концертами на підтримку Партії регіонів. Тоді її продюсером була хореограф Олена Коляденко.

"Це були дуже великі суперечки, складно це було. Тому що я якраз приїхала після конкурсу ("Нова хвиля"), звичайно ж, мені були потрібні гроші на перший мій відеокліп. Лєна сказала, що це 30 концертів, які дійсно забезпечать мені той матеріальний статок, який необхідний", - ділиться Джамала.

Однак зірка не шкодує про той досвід.

"Я їздила з концертами по Криму. Я про це не шкодую, тому що, завдяки цим концертам, мене багато людей почули наживо. В мене було дуже багато нюансів, описаних у контракті. Я не вдягала ані кепки, ані футболки, я нічого не казала, і коли я співала, за мною не мало бути нічого написано", - зазначає вона.

Фото "Дусі" зі сторінки Джамали у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів