Бельмондо покинув молоду коханку

2 жовтня 2012, 11:30

Французький актор Жан-Поль Бельмондо нарешті зважився порвати стосунки зі своєю останньою пасією - екс-моделлю "Playboy" Барбарою Гандольфі.

35-річна жіночка неабияк потріпала нерви Бельмондо за чотири роки, проведені з ним разом.

Про розставанні 79-річного актора і його подруги повідомив журналістам адвокат Мішель Годе, пише "Комсомольская правда".

"Жан-Поль Бельмондо прийшов до мене як до друга і як до юриста. Він сказав, що, провівши багато щасливих років з Барбарою Гандольфі, вирішив від неї піти". Я дуже добре знайомий з цією історією, і погодився з Жан-Полем, що пора покласти цьому край", - розповів адвокат.


За словами Годе, ані він сам, ані Бельмондо не можуть зрозуміти і прийняти деякі вчинки Барбари. Юрист не став уточнювати, що саме вчиняла коханка актора.

Бельмондо поставив крапку у стосунках з екс-моделлю "Playboy"

З колишньою моделлю журналу "Playboy" і екс-фіналісткою конкурсу краси "Міс Бельгія" Барбарою Гандольф Бельмондо познайомився чотири роки тому в ресторані на Лазуровому березі Франції.

35-річна красуня принесла акторові чимало радощів, але і бід теж немало. У 2009-му році бельгійська поліція підозрювала, що Барбара обманом чи хитрістю виманила в Бельмондо 200 тисяч євро і переводила гроші на рахунки свого колишнього чоловіка - Фредеріка Вандервільта.

Фото АР з сайту cnsnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів