Янукович розмовляв з Кличком на фені

2 жовтня 2012, 17:40

Чемпіон світу з боксу та лідер партії "Удар" Віталій Кличко розповів, як президент Віктор Янукович намагався його завербувати напередодні Помаранчевої революції.

А ще у 90-х роках минулого століття Кличко ще молодим спортсменом буцімто відмовився бути рекетиром. Принаймні так стверджує сам боксер в інтерв'ю українському "Еsquire".

Ще до початку Помаранчевої революції Янукович особисто зустрічався з Кличком.

"Він покликав мене до себе в кабінет, і ми з ним довго розмовляли один на один. Якоїсь миті мені здалося, що я потрапив на сходку 90-х років. Віктор Федорович чомусь вирішив, що якщо він говоритиме на фені, то ми будемо з ним на рівних. Коли я йшов, то подумав: "Не дай Боже!", - розповівВіталік Кличко, який, схоже, орієнтувався у тому, як виглядають "сходки" 90-х.


Кличко чув, як Януковича розмовляє на фені

До речі, лихі 90-ті Кличко теж згадав. Тоді, як відомо, спортсменам доводилося брати участь у вуличних сутичках. При цьому Віталій спробував заперечити чутки про те, що він був рекетиром.

"Кажуть, що я у молодості був рекетиром. Це неправда. Але я стикався з цим світом. Були складні часи", - поділився Віталій.

"Колись у 90-ті роки я тренувався босим, тому що не було взуття мого розміру. А в цей час приїздили люди на дорогих авто у шкіряних куртках та відкрито пропонували приєднатися до них", - зізнався боксер.

Втім, зараз, як каже Кличко, він вдячний людям, зокрема своєму тренеру, які змогли його вберегти від хибного шляху.

"Мій тренер казав: "Віталій, не відволікайся. Гроші, великі гроші, у тебе будуть у спорті". Так і сталося", - розповів політик.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів