Орбакайте показала 6-місячну доньку. ФОТО

3 жовтня 2012, 15:50

Російська співачка Крістіна Орбакайте зізналася, що якби кілька років тому їй сказали про народження третьої дитини, вона б не повірила.

Артистка разом з чоловіком Михайлом Зємцовим та донькою Клавою знялася у фотосесії для журналу "7 Дней".

Звичайно ж, для постійно зайнятої Крістіни проводити час з маленькою донькою – це розкіш. У такі дні матуся намагається нікуди не відходити від дівчинки.

Але коли такої можливості немає, бабуся Клавдії, Алла Пугачова, приїздить на допомогу.


"Вони відмінно проводять з Клавусею час, регочуть, заливаються, мама розповідає їй про щось", - каже Орбакайте.

Ще кілька років тому співачка не уявляла, що стане мамою ще раз

Причому Примадонна, на відміну від доньки, балує своїх онуків.

"Клаву постараємося якомога довше захищати від телевізора. Бувало, що я і Дені не дозволяла довго дивитися мультфільми. Але бабуся всіх балує. Я намагаюся іноді пред'явити їй якісь претензії. Але у неї своя логіка: Коли ж їм ще насолоджуватися життям, як не в дитинстві? Я найсуворіший вихователь в нашій родині", - розповідає співачка.

Крістіна намагається бути суворою мамою

41-річна Крістіна зізнається, що народження третьої дитини сталося саме тоді, коли вона цього дуже захотіла.

"Та я навіть і кілька років тому не повірила б, якби мені сказали, що я народжу ще. Просто настав такий момент, коли я всією душею цього захотіла", - каже артистка.

Орбакайте, яка вже має двох синів, вважає, що доньку виховувати важче.

"Я завжди вважала, що дівчаток виховувати складніше. Донька - більш ніжна й ранима. З хлопцями простіше, можна що-небудь суворо сказати або, в крайньому випадку, по попі дати, головне, виростити з хлопчика людину слова, цілеспрямовану, вольову, самостійного. Тож зараз у мене почалася третя серія - найважча", - зазначила Крістіна.

Нагадаємо, 30-го березня Орбакайте стала мамою втретє. Їхня донька з адвокатом Михайлом Зємцовим народилася в одній з клінік Маямі.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів