Бейонсе накинула оком на Обаму?

9 жовтня 2012, 13:10

Подейкують, співачка Бейонсе захоплюється Бараком Обамою не лише як політиком, а й як цікавим мужчиною.

Як стверджують джерела, 31-річна артистка закохана у президента США, мов школярка, і це не секрет навіть для її власного чоловіка.

Про це пише the "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

Під час нещодавнього заходу зі збору коштів для передвиборчої кампанії Обами співачка блукала за ним, наче тінь.


"Навіть коли президент спілкувався з іншими гостями, Бейонсе весь час тримала його в полі зору, звіддаля слідкуючи за кожним його рухом", - розповідає очевидець.

Бейонсе та її чоловік, репер та продюсер Jay-Z товаришують із Обамами, але щоразу, як закохана артистка опиняється в одній кімнаті з 51-річним Бараком, їй просто "мову відбирає", стверджує джерело.

Якби не Jay-Z та не Мішель, першою леді США могла б бути Бейонсе?

"Вона жартома сказала друзям, що, якби обоє вони не були одружені, президент міг би поборотися за її прихильність", - зазначає інформатор.

"Jay-Z здається милим те, що в неї така школярська закоханість у президента, його це анітрохи не бентежить", - додає він.

Як відомо, Барак Обама днями відзначив 20-ту річницю шлюбу з дружиною Мішель. Від неї він має двох дочок – причому мріє, щоби вони були схожі на Бейонсе.

До слова, чоловік Бейонсе у суботу спростував слова з відомої пісні про те, що зірки не їздять у метро. Аби доїхати до місця проведення свого концерту, 42-річний мульмільйонер разом зі своєю командою спокійнісінько спустилися до нью-йоркської підземки.

Про це пише "TMZ".

Jay-Z прокатався від Манхеттена до Брукліна, встигнувши сфотографуватися з кимось із пересічних пасажирів.

Нагадаємо, Jay-Z входить до трійки найбагатших реперів світу за версією журналу "Forbes". Разом із Бейонсе вони нині утримують звання найбільш високооплачуваної зіркової пари, заробивши за останній рік 78 мільйонів доларів.

Фото Reuters з сайтів "Huffington Post" та "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів