Пугачова схудла і вдягла вузькі джинси. ФОТО

11 жовтня 2012, 10:40

Російська співачка Алла Пугачова здивувала своїм новим образом. Примадонна сильно схудла й вперше за останні 20 років вдягла вузькі джинси.

Поява Примадонни на прем'єрі фільму "Любов з акцентом" у Москві викликала фурор, пише "Экспресс-газета".

Ще влітку у російській зірковій тусовці заговорили про те, що Алла Борисівна різко змінила імідж: дуже схудла, помолодшала і головне - відмовилася від своїх традиційних темних балахонів.


Як з'ясувалося тоді, у Пугачової з'явився новий стиліст - Алішер. Саме він переконав артистку спробувати носити зовсім інші речі, від яких співачка довгий час відмовлялася.

"Мені захотілося перетворити Пугачову в секс-діву. Всі ми знаємо легенду, Примадонну, а тепер вона бажана, сексуальна, елегантна", - розповідав стиліст в одному з інтерв'ю.

Пугачова показала новий образ

Старання Алішера увінчалися успіхом: на прем'єру фільму Алла Борисівна з'явилася в облягаючих джинсових легінсах, які вона доповнила чорною тунікою з паском.

А щоб зовсім приголомшити оточуючих, Пугачова сховала очі за модними темними окулярами.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки про можливе повернення Алли Борисівни на сцену. Буцімто, Пугачова вже в грудні цього року здивує усіх не лише новим зовнішнім виглядом, а й репертуаром та навіть новим псевдонімом.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів