Кіркорову надали окремий вагон для гастролей

11 жовтня 2012, 15:31

Російський співак Філіп Кіркоров віднедавна має свій власний "будинок на колесах". Роcійська залізниця виділила поп-королю окремий причіпний вагон для пересування під час гастролей.

Про це пише "Life Showbiz".

Необхідність в окремому вагоні виникла у Кіркорова, коли кількість міст у гастрольному турі артиста перевалила за 40.

Пересуватися між більшістю населених пунктів в Росії найзручніше поїздом. Але постійно перевозити величезний концертний гардероб Філіпа і його особисті речі заняття не з легких.


Саме для цього знадобився причіпний вагон, який надали Кіркорову у користування.

До слова, внутрішнє облаштування вагону Кіркорова виглядає цілком скромно. Співак не зажадав собі золоті унітази і стільці з позолотою.

У вагоні все найнеобхідніше. Приміщення поділене на кілька зон: санвузол, кухня, гардероб, їдальня-вітальня з плазмовим телевізором і кілька спалень.

Як розповіли організатори концертного туру Філіпа, у власному вагоні разом з Кіркоровим пересувається його особистий кухар. А також директор артиста і дві провідниці, які в будь-який час готові виконати будь-які прохання артиста.

"Філіп поводиться дуже спокійно. В дорозі він, як правило, дивиться фільми, обідає з працівниками своєї гастрольної групи або просто спить. Жодних капризів за ним помічено не було", - розповіли працівники залізниці.

До речі, екс-дружина Кіркорова Алла Пугачова свого часу теж пересувалася країною в особистому причіпному вагоні.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів