Мейхер перетворилася на чоловіка з щетиною. ФОТО

16 жовтня 2012, 14:55

Екс-"ВІА Гра" Надія Мейхер, яка нещодавно побувала в образі Лайми Вайкуле, цього разу перетворилася на чоловіка.

На телешоу, учасницею якого є Надя, їй випала нагода стати співаком Джорджем Майклом.

Про це повідомляє прес-служба "Нового каналу".

За словами Мейхер, їй пощастило на якийсь час стати своїм кумиром.


"Я обожнюю Джорджа Майкла. У музиці він для мене все! Мій чоловік, мої близькі друзі знають, наскільки мені подобається цей виконавець. З його ім'ям і творчістю в мене пов'язані романтичні спогади", - поділилася співачка.

Мейхер була щаслива стати Джорджем Майклом

"А все завдяки моєму чоловікові Михайлу. Коли я була при надії, він зробив мені неймовірний і найнезабутнішийй подарунок - подарував квитки на концерт Джорджа Майкла. Пам'ятаю, я тоді дуже хотіла потрапити на концерт свого кумира. Але єдиною можливістю це зробити було полетіти на його концерт у Берліні. І через робочий графік і мій стан я розуміла, що це неможливо", - розповіла Надя.

Але Уржумцев заради коханої пішов на хитрість. Він - затятий футбольний фанат – попросив її певний день звільнити від усіх справ, повідомивши, що вони летять до Німеччини на футбол, і відмова не приймається.

"Я йому повірила. І тільки в Берліні, перед самим входом до зали, він вручив мені квитки. На них було написано два слова, які шокували мене: Джордж Майкл", - зізналася зірка.

Нагадаємо, Надія Мейхер живе цивільним шлюбом з московським бізнесменом Михайлом Уржумцевим. У березні в пари народилася перша спільна дитина - донька Аня.

Фото надане прес-службою "Нового каналу"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів