Гайтана розповіла, чому образилася на журналістів

17 жовтня 2012, 11:10

Співачка Гайтана зізналася, що після своєї участі у пісенному конкурсі "Євробачення-2012" вона свідомо ховалася від преси. Зірка образилася на журналістів за негативні відгуки про її виступ на конкурсі.

Відтоді минуло півроку, і Гайтана нарешті дала інтерв’ю у програмі "ТСН. Особливе".

Зірка не приховує, що образилася на журналістів після не дуже вдалого виступу на "Євробаченні-2012".

"Образилася на журналістів. Після всього того, що почали виливати на екрани. Як все підноситься вульгарно, брудно, негативно", - каже співачка.


Гайтані не сподобалося те, що про неї писали після "Євробачення"

Хоча сама артистка не вважає своє 15-те місце поразкою. Вона каже, що отримала позитивні емоції, приємні спогади та нові знайомства.

До того ж, за словами Гайтани, в неї побільшало концертів у Європі.

"Після Євробачення я тиждень відіспалася. А потім почала жити далі. Депресії не було. Я одразу почала займатися справою. Я закрилася просто від преси", - зізнається Гайтана.

Цікаво, що після "Євробачення" в Інтернеті з'явилися чутки, що через невдалий виступ від Гайтани пішов її продюсер і коханий Едуард Клім.

"У нас усе чудово. Продюсер не пішов, ви, мабуть переплутали мене з іншим артистом", - відповідає на чутки Гайтана.

У Гайтани з Клімом усе чудово

Що ж до весілля, про яке співачка вже неодноразово казала, то його поки не планують.

"Не можу сказати, що я з цією думкою засинаю і прокидаюся, що мені потрібно бути нареченою. Звичайно, я не зможу сказати, що весілля не буде, ніякого заміжжя. Зрозуміло, що одного разу, колись воно трапиться", - зазначає Гайтана.

Нагадаємо, 26-то травня відбувся фінал пісенного конкурсу "Євробачення" у Баку. Переможницею стала конкурсантка зі Швеції, а Гайтана посіла 15-те місце.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів