Козловський їде з країни

17 жовтня 2012, 13:33

Після конфлікту з продюсером Ігорем Кондратюком, співак Віталій Козловський вирішив взяти паузу. Позбавлений усього свого репертуару, він потрохи збирає нові пісні та хоче поїхати з країни, аби відпочити.

Про плани на майбутнє Віталік розповів "ТСН".

Козловський досі не може оговтатися після розриву із продюсером Ігорем Кондратюком.

Стомлений від сварок та юридичних перипетій, Віталік вирішив поїхати з країни.


"Зараз мене друзі просять активно, аби в листопаді місяці, це якраз такий тихий місяць, щоби на тиждень, як для перезавантаження, поїхати кудись, наприклад, в Дубаї", - каже Козловський.

Віталіку потрібно перезавантажитися

Після того, як Кондратюк позбавив співака права на весь його репертуар, Віталій готує нові пісні. Першу композицію для нового творчого етапу виконавця написав молодий співак Влад Дарвін.

"Років 7 тому мій звукорежисер, який зі мною працював, дав мені пісні, демки, які він писав і запропонував одну з пісень заспівати", - розповідає Віталік.

Тоді співак від пісні під назвою "Зі стьобом" відмовився, а нині - передумав.

"Буде доречним заспівати щось таке, що не буде дуже серйозним і нав’язливим. Посміюся я, посміються інші", - коментує свій вибір артист.

Нагадаємо, скандал Кондратюка з Козловським розпочався понад тиждень тому. Продюсер пообіцяв знищити співака та відібрав у нього автівку і всі пісні.

Стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів