Дастіна Хоффмана довели до сліз

17 жовтня 2012, 15:10

Оскароносний актор Дастін Хоффман був до сліз розчулений урочистим заходом на свою честь, організованим Британською академією кіно і телевізійних мистецтв (Bafta).

У рамках проекту "Life in Pictures" 75-річний Хоффман вийшов на лондонську сцену та вдався до спогадів, гірких та смішних.

Про це пише "Contact Music".

Пропозицію зіграти в стрічці "Крамер проти Крамера" Хоффман одержав у дуже тяжкий для нього момент. Як і його герой, він саме переживав крах свого сімейного життя.


"Я розлучався (з першою дружиною Енн Бйорн), вчащав на вечірки з наркотиками, і це у всіх сенсах мене спустошувало", - пригадав актор.

Хоффман пригадав своє перше розлучення

Хоффман тоді заледве не відмовився від ролі, яка згодом принесла йому "Оскара", бо йому не сподобався сценарій. Пристав він на пропозицію авторів лише тоді, коли його переписали.

Сльози з’явилися на очах актора, коли він заговорив про Джастіна Генрі – хлопчика, який зіграв у тій стрічці його сина. Якоїсь під час проб, пригадав Хоффман, він просто відчув – це саме та дитина, дійсно "його" син.

Іще актор розповів, як йому колись вдалося розіграти свого колегу Джона Войта.

За сюжетом комедії 1982-го року "Тутсі" герой Хоффмана – безробітний актор - перевтілюється у жіночку, щоби отримати роль у мильній опері. Одного разу цей образ Дастін випробував на батькові Анджеліни Джолі.

"Я підійшов до нього як Дороті, і між нами відбулася ціла розмова, про те, як мені подобається його робота, і мені вдалося його надурити", - похвалився Хоффман.

Як відомо, Дастін Хоффман зіграв у понад 50 картинах, зокрема глядачі знають його за фільмами "Справа про пеліканів", "Людина дощу", який приніс йому "Оскара", "Крамниця чудес", "Парфюмер: Історія одного вбивці" та "Знайомство з Факерами".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів