Доронін будує для Кемпбелл "космічний корабель"

17 жовтня 2012, 16:26

Попри нещодавні чутки про розрив стосунків російського олігарха Владислава Дороніна з супермоделлю Наомі Кемпбелл, парочка досі разом та насолоджується компанією одне одного.

Крім того, Доронін будує для коханої суперсучасний будинок у модному районі Москви.

Як пише "Экспресс-газета", 16-го жовтня ввечері олігарха з моделлю бачили на презентації нового хмарочоса у діловому районі столиці.

До речі, господарем проекту, чия компанія зводитиме башту під назвою "Око" є Владислав Доронін.


Мільярдер з’явився на заході під ручку з Наомі, яка протягом вечірки заходилася обсипати Владислава ніжностями на очах у всього московського бомонду.

Наомі демонструвала свою любов до Владислава

До того ж, як пише "Комсомольская правда", Доронін готує для моделі дуже незвичайний подарунок. Він найняв наймоднішого у світі архітектора Заху Хадід, щоб побудувати екзотичне помешкання для Наомі.

Зараз в елітному районі Москви зводиться розкішний будинок, який буде схожим на космічний корабель.

На своєму офіційному сайті Заха Хадід розповіла, що зараз активно співпрацює з Владиславом Дороніним та виклала ескізи майбутнього будинку.

Таке помешкання замовив Доронін для коханої

Помешкання нагадує гібрид космічного корабля з величезною яхтою. Будівлю, що буде розташована посеред соснового бору, виконають переважно у білих тонах. Вона матиме дві 22-метрові вежі.

У підвалі буде фінська сауна, хамам і російська лазня, а поруч - величезна зала для занять фітнесом. У підвалі також буде гостьова кімната, а рівнем вище - зала для прийому гостей, критий басейн, їдальня і кухня.

До речі, в будинку передбачено дві дитячі кімнати. Внутрішнє оздоблення будинку буде виконано в еко-стилі.

"Справа виключно в грошах. Зрозуміло, що Доронін хоче виділитися. А архітектор в даному випадку не може встояти перед запропонованим гонораром. Я не виключаю, що мова йде про суму з шістьма нулями. У доларах, зрозуміло", - заявив головний архітектор району Москва-Сіті Геннадій Сирота.

Втім, інші експерти вважають, що ціна проекту замка може варіюватися всього від 100 до 200 тисяч доларів.

До того ж, невідомо, чи сподобається такий оригінальний будинок Наомі. Адже ахітекторка працює і стилі біоніки.

Фото "РИА новости" з сайту "Экспресс-газеты" та фото з сайту Захи Хадід

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів