Білик спитали про податки, а вона послала на х*р

18 жовтня 2012, 16:30

Усім відомо, що зірки шоу-бізнесу добряче заробляють агітацією за кандидатів у передвиборчих кампаніях. Але не усі з них декларують свій справжній заробіток.

Серед тих, хто нібито приховує доходи, співачка Ірина Білик та шоумен Олексій Потапенко.

Про це йдеться в сюжеті програми "Гроші".

Журналісти розшукали людину, яка будує сцени для агіт-виступів. За словами чоловіка, зірки приїжджають навіть до найменших міст, де населення 5-6 тисяч людей. Концертів так багато, що селебретіз іноді не пам'ятають за кого співають.


"У процесі концерту одна з відомих молодих артисток не знала як звуть кандидата, вона розвернулася, подивилася на банер, прочитала і сказала: "Давайте йому подякуємо", - розповідає чоловік.

Як виявилося, артисти не охоче платять податки зі своїх гонорарів.

За свідченням податківців, майже дві тисячі українських артистів за минулий рік на всіх задекларували всього лише 96 мільйонів гривень. Виходить, що українська зірка на місяць заробляє 4,5 тисячі гривень.

Білик не платить податки?

"Одна з артисток України має "Mercedes" вартістю 618 тисяч гривень, а також "BMW" вартістю 1 мільйон гривень. Її виступи досягають 20-25 тисяч доларів, при цьому задекларувала доходи 476 тисяч", - повідомив директор департаменту оподаткування фізичних осіб ДПС України В'ячеслав Бусарєв.

Податківці не називають прізвище. Але елітний автопарк засекреченої співачки дуже нагадує Ірину Білик.

На запитання журналістів, скільки вона задекларувала за 2011-й рік, Білик зсилається на запізнення на роботу. А згодом і взагалі вказує журналісту дорогу: "Ідіть на х*р".

За неофіційною інформацією ховався від податків і продюсер Потап або Олексій Потапенко. У зірковій тусовці поширюються чутки, що нещодавно його викликали у податкову.

"Дохід артиста становить 37 мільйонів гривень - він показав всього лише 345 тисяч гривень", - зазначив Бусарєв.

Та вислухати журналістів Потап не захотів.

"В даний період часу - це їхня особиста справа, за яку політичну партію виступати, нас буде цікавити фінансове питання та сплата податків за їхні виступи", - сказав податківець.

Фото Delfi.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів