Діта фон Тіз: Не хотіла б знов стати 20-річною

19 жовтня 2012, 15:50

Бурлеск-діва Діта фон Тіз ні за які скарби не згодилася б повернути свою юність, хоча й не виключає, що колись іще раз звернеться до пластичної хірургії.

40-річна зірка не має проблем зі зморшками та вихваляє хорошу генетику.

Про це пише "Contact Music".

"Я говорю "ніколи не кажіть ніколи". Я люблю читати журнали про те, які процедури нині можливі", - говорить Діта про "пластику".


"Моя мати дуже, дуже молодо виглядає. Їй біля 64, але вона легко зійде за жінку за 40, тож мені дуже поталанило, що зморшки – не моя проблема. Мене більше турбує, який вигляд мають моя дупа та ноги. Якби створили якийсь фантастичний, надзвичайний лазер, який зможе їх уберегти, тоді так…", - мріє артистка.

Діта фон Тіз: "20-річна дівчина в склянці мартіні - нецікаво"

Як розповідає фон Тіз, нині вона почувається значно впевненіше щодо своєї зовнішності, ніж у 20 років. До того ж, констатує зірка, з віком вона стала значно цікавіша для глядачів.

"Я набагато впевненіша та набагато мудріша в коханні. Я просто інша людина. Я б нізащо не хотіла знову бути 20-річною", - каже вона.

"Гадаю, якби мені було 20, мої шоу були б зовсім не такими. Не думаю, що вони були б дуже цікаві, щоби на них ходити. Не думаю, що було б дуже цікаво дивитися на 20-річну, яка скаче в величезній склянці для мартіні", - зазначає Діта.

Нагадаємо, нещодавно Діта фон Тіз заявила, що хоче спробувати себе в якості режисерки брудного порно і навіть обрала підходящу актрису.

Фото Reuters з сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів