Стів Тайлер: Леннон підслухав, як я співаю в душі

19 жовтня 2012, 17:30

Американські рокери з "Aerosmith" залучили до запису свого 15-го студійного альбому "Music from Another Dimension!" Джуліана Леннона, старшого сина легендарного "бітла".

Утім мало хто знає, що цієї плідної співпраці могло й не бути, якби не збіг та не співи в готельному душі.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "London Evening Standard".

Стів Тайлер розповів, як співав у душі

"Багато всякого трапляється в Лос-Анджелесі. Ми зупинилися в готелі, де зупинився і Джуліан Леннон, і одного ранку я співав у душі. Вікно було відчинене, і я раптом почув "Стівене?", - пригадав фронтмен гурту Стівен Тайлер.


"Ми затягли його до студії і він заспівав перший трек", - розповів рокер.

Окрім Леннона, в новому альбомі "Aerosmith", який вийде на початку листопада, лунатиме голос актора Джонні Деппа – і цього рокери теж не планували заздалегідь.

Джуліан Леннон та Джонні Депп записали альбом із "Aerosmith"

"У Джонні є чудова колекція гітар – він чудовий музикант. Він зайшов до студії, і я спитав його, чи не позичить він котрусь із електрогітар. Він приніс, і ми робили декілька треків, а на той час настала вже друга ранку, а зазвичай той, хто лишається в цей час у студії, стає за мікрофон для бек-вокалу. Ми зробили (композицію) "Oh yeah" і решту, і він тепер є на запису", - поділився Тайлер.

Нагадаємо, Джонні Депп не лише записав із рокерами альбом, а й вийшов із ними на сцену під час концерту в Лос-Анджелесі.

Фото Reuters, з сайту Bid.ru та AP з сайту usatoday.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів