Джонні Депп схвалив нового коханця Параді?

3 вересня 2012, 10:20

Подейкують, колишня цивільна дружина актора Джонні Деппа, співачка й актриса Ванесса Параді знайшла йому гідну заміну – хай не такого популярного, але заможного чоловіка.

Кандидатуру французького мультимільйонера, власника компанії "Usinedeco" на ім’я Гай-Девід Гарбі буцімто вже схвалив і сам Джонні.

Про це пише "The Sun".

Ванесса та Гай-Девід познайомилися в травні, коли летіли одним рейсом із Лос-Анджелеса до Парижу. Вони продовжили спілкуватися влітку, й до осені стали парою.


"…Ванесса і Гай-Девід зблизилися в останні місяці й, хоча вони не хочуть квапити події, тепер вони зустрічаються. Гай-Девід відкрив свої почуття Ванессі, але сказав їй, що він щасливий дати їй стільки часу, скільки їй буде потрібно", - каже джерело.

Ванесса Параді не лишилася без багатенького кавалера

Залицяльник-мільйонер вивтягає Параді на романтичні вечері, розважає та потроху зцілює її серце, розбите після краху 14-річних стосунків із Деппом.

"Гай-Девід повернув посмішку на лице Ванесси, вони виглядає молодшою і навіть знову співає та пише пісні", - свідчить інформатор.

Тим, що після стількох переживань, колишній жінці істотно покращало, задоволений і Джонні Депп. Актор навіть запросив її з новим кавалером відпочити в своєму маєтку на півдні Франції, сказавши, щоби Ванесса почувалася там як удома.

"Джонні добрий та чуйний хлопець, усе, чого він нині хоче, щоби вона була щаслива", - зазначає джерело.

Що ж до амурних справ самого Деппа, нагадаємо, його бурхливий роман із бісексуалкою Амбер Хьорд уже вщух.

Ванессі ж Параді нещодавно приписували іншого бойфренда – її давнього коханця Ленні Кравіца.

Фото АР з сайту breakingnews.ie

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів