Ван Дамм у Кагарлику агітував за Онищенка

22 жовтня 2012, 11:22

Мабуть, ніколи у житті зірка американських бойовиків Жан-Клод Ван Дамм не завітав би до Кагарлика, щоб особисто представити свій фільм. Втім, якщо спонсором візиту є кандидат у депутати та відомий бізнесмен Олександр Онищенко, то чому б і ні.

Як повідомляє журналіст Анастасія Станко у своєму блозі на "Українській правді", 20-го жовтня голлівудська зірка показав фільм "Нестримні-2" у будинку культури міста Кагарлик Київської області.

А підтримав та, вочевидь, ініціював візит Ван Дамма коняр та любитель моделей Олександр Онищенко. Про це йдеться на сайті Кагарлицької міської ради.

 Ван Дамм давно приятелює з Онищенком та вже неодноразово приїздив до України на запрошення бізнесмена, але ж не до Київської області...

 А за два дні до того Ван Дамм відсвяткував свій день народження на конкурсі "Міс Україна-Всесвіт", що відбувся в одному з готелів Києва.

Як розповів актор Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", він отримує задоволення від такого святкування.

"Усе, що ми зараз тут побачимо, це щось краще, ніж Ван Дамм. Найкрасивіші жінки світу – в Україні. Для мене кожен день, як день народження, але я дуже радий бути тут і святкувати з друзями саме в Україні", - зазначив актор.

 На зауваження ведучої про запізнення на захід, Жан-Клод відповів: "Я зафарбовував сивину. Я вже багато років сивий"

До того ж, друзі Жан-Клода зробили йому сюрприз - повезли його до зивчайного села під Києвом.

"Я отримав святковий торт, отримав дружбу, усмішки, потискання рук. Я був сьогодні у селі недалеко від Києва, назву не пам’ятаю. Люди були дуже здивовані, що я святкую свій день народження саме там. Реакція була:" Вау, голлівудська зірка святкує свій день народження у наших краях", - поділився Ван Дам.

 А ввечері Ван Дамм з друзями та українською подружкою Альоною Каверіною веселився в одному з київських ресторанів

Також актор прокоментував інформацію про те, що на його батьківщині у Бельгії йому встановлять пам'ятник.

"Не знаю, чи заслуговую я на це, але у цьому є і позитивний момент – мої діти, онуки і правнуки матимуть змогу дивитися на мене, коли я помру. Це круто. Це приємно, це згадка для майбутніх поколінь. І мама буде рада. І батькові буде приємно", - сказав Ван Дамм.

Відео візиту Ван Дамма до Кагарлика дивіться у блозі Анастасії Станко на сайті "Української правди"

Скріншот з сайту міськради Кагарлика, стоп-кадр з відео на YouTube, стоп-кадр з відео "ТСН" та фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів