Батько Мейхер хворий на туберкульоз

22 жовтня 2012, 14:00

Батько екс-учасниці гурту "ВІА Гра" Надії Мейхер-Грановської Олександр Мейхер нібито хворий на відкриту форму туберкульозу.

Однак крім цього серйозного захворювання він страждає зайвою пристрастю до алкоголю, пише "Дни.ру" з посиланням на "Экспресс-газету".

У Олександра Мейхера нібито відкрита форма туберкульозу і пристрасть до алкоголю. Медики стверджують, що якщо він не зав'яже зі своєю згубною звичкою, то його не врятувати.

"Олександр захворів на туберкульоз у 2005-му році. До нас його привезла машина швидкої допомоги в стані алкогольного сп'яніння. Коли зробили знімки, виявили туберкульоз у відкритій формі", - заявив лікар центральної районної лікарні міста Волочиська.


Батько Наді хворий на туберкульоз?

Мейхер нібито допомогла батькові, переправивши його з туберкульозного диспансеру до київської лікарні, де йому видалили одну легеню.

"Він міг померти, бо стан був важким. Стан Мейхера покращився, але він у нас змушений лікуватися навесні і восени", - розповів лікар.

Сам батько Надії нібито дякує доньці за допомогу, бо його пенсії було б замало для лікування.

"Дай Боже дочці здоров'я! Шість років уже протягнув після операції. Як прожити без її допомоги? На 800 гривень, які отримую як інвалід III групи, не проживеш. Дружина зараз з внуками Ігорем і Анютою няньчиться в Києві. Я туди їхати не хочу, люблю село", - цитує Мейхера видання.

Надя допомагає батькові лікуватися?

А поки батько лікується, його донька займається своїм життям у столиці та відвідує світські заходи. Так, днями Надя завітала на день народження своєї подруги та екс-колеги Світлани Лободи.

"У мене зі Світланою від самого початку виник контакт, магніт і ми одна одну розуміли з півслова, тому ці стосунки, нехай вони з паузами великими, але вони теплі, і в нас взаємні почуття", - розповіла Мейхер про дружбу з Лободою в ефірі програми "Світське життя".

На запитання ведучої, яким чином вона так швидко повернула форму після пологів, Надя зізналася, що майже не погладшала під час вагітності.

"Я важила так само, а за період вагітності я не так багато набрала, як і за період першої вагітності. Це генетика", - сказала Мейхер.

Надя легко повернула форму після пологів завдяки генетиці

Що ж до виховання дітей та творчих амбіцій, то зараз Надя має бажання більше часу проводити з дітьми.

"На сьогоднішній день в мене немає бажання розпилятися та розриватися на частини", - заявила вона.

Крім того, Надя зізналася, що не є релігійною людиною, тому не збирається хрестити доньку.

Нагадаємо, наприкінці березня Мейхер стала мамою вдруге. В неї народилася донька Аня від бізнесмена Михайла Уржумцева.

Стоп-кадри з відео "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів