Басков образився на телеканал та купив половину іншого

25 жовтня 2012, 14:37

Російський тенор Микола Басков образився на один з провідних російських телеканалів, який виставив співака у непривабливому світлі.

"Золотий голос Росії" став героєм передачі "Чистосердечное признание", у якій його розібрали по кістках, пише "NEWSru.com".

Нове скандально-документальне творіння телеканалу "НТВ" викликало обурення у багатьох відомих людей, зокрема і Миколи Баскова.

"Тепер для мене просто не існує каналу "НТВ"! Це справа принципу!.. Яке вони мають право принижувати і обливати брудом людей? Що хорошого ви зробили в цьому житті? Ну що, продовжуйте в тому ж дусі: збирати жовтяницю, придумувати бруд... "- написав Басков у своєму Twitter.


Як зазначає видання, Микола не даремно образився на авторів програми. Адже у ній розібрали правильність вимови його прізвища, обговорили плітки про романи з купою відомих жінок і підозри на наявність романів з чоловіками.

Баскова "облили брудом" на одному з телеканалів Росії

Також співака звинуватили у скупості і любові до скандалів.

"Бруд, кинутий в людину, може і не долетіти, а ось на руках-то залишиться))) Дай бог всім здоров'я))... Дякую каналу за програму, в житті не отримував стільки дзвінків і смс зі словами любові і підтримки", - написав Басков.

Підтримати його вирішили колеги по цеху: Наташа Корольова, Філіп Кіркоров, Анфіса Чехова, Тіна Канделакі, Лера Кудрявцева, Йосип Пригожин і Анастасія Волочкова.

Як пише "Сегодня" з посиланням на "Известия", Басков також нещодавно купив 50% розважального каналу.

Коментарі з цього приводу співак не дає, бо, за словами його прес-секретаря, він зараз перебуває за кордоном.

Фото з Twitter Баскова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів