Басков: Я ніби розбитий і побитий

19 жовтня 2012, 11:57

Російський тенор Микола Басков чи не вперше зізнався, що у свої 36 років почувається розбитим. Співак не приховує, що має купу боргів та відчуває суцільну втому.

Втім, Басков не приховує, що дуже хоче ще одну дитину та передчуває новий етап свого життя.

Про все це артист розповів в інтерв’ю "Московскому комсомольцу".

Попри те, що Микола незабаром переїде у розкішну квартиру, про яку він давно мріяв, співак не надто радіє. Виявляється, він має купу боргів та кредитів через ремонт житла. На запитання, як у поп-короля можуть бути борги, Басков каже:


"А хіба ти не знаєш, що у королів якраз завжди було багато боргів, а я ще й король-бомж. Всі рахують прибутки, а витрати? Одне тягне інше".

"Я тільки розрахувався з боргами за останнє шоу, яке робив в Пітері, тільки почав жити, і раптом квартира, яка з'являється у подарунок. А ремонт?" – зазначає співак.

Ну а ремонт, звичайно, у Баскова має бути "імператорським", тому зрозуміло, звідки в нього борги.

Басков витрачає більше ніж заробляє

Як відомо, болючим питанням для Миколи залишається ситуація з сином. Екс-дружина співака не дає спілкуватися дитині з батьком.

"По-перше, я думаю, що у нього дуже гідний вітчим, за якого не соромно, і частково це полегшує ситуацію. По-друге, Бронік таки народився у великій любові - і цей факт не змінять жодні подальші життєві колізії. І, по-третє, я впевнений, коли-небудь моя колишня дружина мені зателефонує і скаже: "хочу, щоб ти зустрівся зі своїм сином", - ділиться Басков.

Сам же тенор не полишає надію мати ще дітей, і навіть дуже цього прагне.

"Я хочу дитину! Але я вважаю, що дитина повинна народжуватися все-таки не в результаті медичних ін'єкцій, а у великій і щирій любові. Може, я і консервативний в цьому питанні, але як є… Мені б хотілося, щоб в моєму житті з'явилася гармонія. Я зараз відчуваю, що на мене чекає щось нове", - зізнався співак.

15-го жовтня, у день народження Баскова, йому подарували тигра: "Мені подарували кицьку. У мене шок!!! Що робити?!!!" - написав він у блозі

Басков також зауважив, що дуже втомився за останній рік.

"Цей рік був дуже складний, важкий. В один момент мені було дуже важко, настільки важко, що я навіть не очікував, що так може бути… На сьогоднішній день я ніби розбитий і побитий. Я втомився - і морально, і фізично", - каже артист.

"Зіграли, звичайно, свою роль і раптова хвороба, і перегляд багатьох речей всередині себе. З іншого боку, начебто концерти є, люди мене люблять, програми телевізійні знімаються, ефіри йдуть, обкладинки друкуються. Але бракує тепла…" – зізнається Микола.

Фото з Twitter Баскова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів