Козловський: Я нікого не обкрадав у житті

25 жовтня 2012, 17:46

Співак Віталік Козловський, який так голосно розійшовся зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком, запевняє, що не хотів виносити скандал на люди. І запевняє, що нікого ніколи не обкрадав, тим більше – Кондартюка.

Про це Віталік розповів у програмі "Сніданк з 1+1".

"Я міг би зараз на цю тему говорити, розповідати різні подробиці, але не буду цього робити. Бо розумію, що такого роду питання потрібно вирішувати вдома, а не виносити скандали на публіку. І робити з цього показуху", - переконаний співак.

Особливо Козловського ображає той факт, що Кондратюк називає його шахраєм і злочинцем.


"Я нікого не обікрав в цьому житті, в мене совість чиста. Всі гроші я віддав, а те, що в мене відібрали машину - на совісті тих, хто це зробив", - каже співак.

Втім, Віталік не шкодує, що вирішив піти від продюсера, якого називав "духовним батьком".

"Я це зробив свідомо. Я навіть поспілкувався з людиною, яку називав духовним батьком, а не продюсером. І при першій розмові він відреагував дуже позитивно. Принаймні жодних сварок не було", - розповідає артист.

"Він сказав: "Я усе розумію. Час приходить до кожного артиста, і ти вже самостійний. Ти не маленький хлопчик. І я тобі особливо і не допомагав. Тепер все в твоїх руках... Але нам потрібно буде подумати як бути далі...". А наступної зустрічі вже був зовсім інший "розклад", - переконує співак.

Віталік не хотів виносити скандал з Кондратюком на люди

Також у сюжеті "ТСН.Особливе" Козловський зазначив, що завдяки цій ситуації він зрозумів, хто є справжнім другом.

"На сьогоднішній день я в дуже багатьох людях розчарувався. Вони себе показали з дуже негативного боку. І я розумію, що з цими людьми я не буду мати жодної співпраці. І нічого спільного не буду мати. Я їх викреслив зі свого життя", - каже співак.

Місце таких людей зайняли інші, яким Віталік може довіряти.

"Я зараз співпрацюю з людиною, яка зараз возить мене на своїй машині. Звичайно, це все не за безкоштовно. Ця людина - Володимир. Цілком випадково його зустрів. Таксував і так виявилося, що колись він працював у внутрішніх органах, був охоронцем…" – ділиться Козловський.

Тож зараз у співака є і водій і охоронець в одній особі.

До того ж, за словами Віталія, він має чимало пропозицій від людей, які хочуть зайняти місце Кондратюка.

"Є дуже заманливі пропозиції. Я думаю, що з нового року, якщо буде така потреба, я буду співпрацювати з людиною. Це буде співпраця на домовленостях не усних. Це будуть підписуватись папери, як це і мало бути", - розповідає Козловський.

Фото з Facebook Козловського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів