Путіну приписали хвору спину

26 жовтня 2012, 13:44

Кремль спростував інформацію про те, що у президента Росії Володимира Путіна болить спина. Хоча раніше одразу кілька джерел повідомили про хвору спину російського лідера.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на "Reuters".

"Це не співвідноситься з реальністю. Як ви можете бачити, він щодня проводить наради", - зазначив прес-секретfр президента.

Про хвору спину Путіна та можливе хірургічне втручання повідомили три неназваних джерела в уряді. Одне з них бачило президента в ортопедичному корсеті, який використовується при травмах хребта.


"Шеф хворіє", - заявив інший інформатор.

Зі спиною Путіна усе добре

За словами джерел, через хворобу спини були скасовані закордонні поїздки Путіна, а його розклад на найближчий час складено з запасом вільного часу.

Так, президент не зробив запланованих поїздок до Пакистану і Туреччини, відклав візит до Індії і відправив до Туркменії замість себе прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

"Ніхто не оголошував про це формально, але всі знають, що іноземні візити скасовані через його хворобу", - сказало джерело.

Втім, прес-секретар інформацію про скасування візитів заперечує. Зокрема, заявив він, поїздка в Індію в грудні відбудеться у заявлені терміни та "інших дат офіційно не оголошувалося".

Крім того, на саміті АТЕС у вересні 2012-го року Путін кульгав через спортивну травму.

Фото з сайту президента Росії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів