Бред Пітт пожертвував геям $100 тисяч

1 листопада 2012, 10:20

Голлівудський актор Бред Пітт пожертвував 100 тисяч доларів на одностатеві шлюби.

48-річна зірка виділив гроші для Кампанії з прав людини в підтримку легалізації одностатевих шлюбів в таких американських штатах, як Мейн, Меріленд, Міннесота і Вашингтон, пише "People".

"Неймовірно, що життя і стосунки людей в буквальному сенсі залежать від голосування. Якщо я вам подобаюсь, не робіть так, щоб після голосування вам довелося задаватися питанням: а що ще я міг зробити", - заявив Пітт.


Керівники найбільшої в Америці організації з прав геїв, лесбіянок і будь-яких інших меншин Чад Гріффін висловив захоплення артистом.

"Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з ним. І покажемо, що фундаментальна справедливість переможе на виборах", - зауважив представник геїв.

Бред Пітт підтримав геїв матеріально

До слова, Пітт вже давно підтримує право геїв та лесбійок на одруження. Так, у липні 2011-го року, після легалізації одностатевих шлюбів у Нью-Йорку, Бред похвалив державу, але зазначив, що роботи ще багато.

"Це конституційне право кожного американця одружитися з людино, яку він любить. Незалежно від того, з ким він живе. Жодна держава не має вирішувати, хто може одружитися, а хто ні", - казав тоді актор.

Нагадаємо, сам Бред Пітт досі так і не сходив під вінець. Однак в квітні цього року він та його кохана Анджеліна Джолі нарешті оголосили про заручини.

Щоправда, подейкують, що зіркове весілля може не відбутися через зловживання Піттом наркотиками та алкоголем.

Фото Reuters з сайту minnpost.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів