Депп завоював коханку віршами і трояндами?

1 листопада 2012, 13:15

Подейкують, актори Джонні Депп та Амбер Хьорд знову зійшлися.

Бісексуальна білявка, яка покинула зірку "Похмурих тіней" наприкінці літа, не встояла перед його романтичними залицяннями.

Про це повідомляє "The Sun".

Щодня протягом вересня Джонні надсилав Амбер букет троянд та від руки написаного вірша. Серце актриси розтануло, і вона врешті погодилася злітати на відпочинок на приватний острівець Деппа на Багамах.


Депп закидав Хьорд квітами та віршами?

"Хоча між Амбер та Джонні є наелектризована хімія, вона відчувала, що, коли вони обоє завершили довготривалі стосунки, то мають деякий час побути самі", - каже джерело.

"Проте Джонні не здавався – улітку він дуже за нею сумував. Вони обоє люблять літературу, і його спосіб знову її завоювати спрацював", - запевняє інформатор.

Після кілька днів, проведених разом на Багамах, Депп та Хьорд повернулися назад до США уже як пара. Амбер перевезла деякі свої речі до лос-анджелеського маєтку бойфренда, і майже всі ночі вони тепер проводять разом.

Нагадаємо, причиною, чому Хьорд покинула Деппа, називають її небажання бути в очах широкого загалу "мегерою", яка розвалила його стосунки з Ванессою Параді. Сама ж Амбер із 2008-го року мала постійну подружку Тасю Ван Рі, з якою, вочевидь, розійшлася саме через зв’язок із Джонні.

Фото АР з сайту "Washington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів