Брежнєва показала нову обручку. ФОТО

5 листопада 2012, 11:34

Схоже, в особистому житті співачки Віри Брежнєвої відбулися значні зміни. І не лише через розлучення з Михайлом Кіперманом.

На дні народження каналу Хорошковського на безіменному пальці екс-"ВІА-Гри" виблискував величезний діамант, пише "Экспресс-газета".

Як відомо, ще півроку тому Брежнєва зняла обручку, яка пов'язувала її з Кіперманом. А нещодавно підтвердилися чутки про розлучення пари.

Втім, Віра не довго сумувала, бо вже минулого тижня на її безіменному пальці було помічено нову обручку з великим діамантом.


Хто ж подарував Брежнєвій цей камінчик?

"Звичайно, такі речі самі собі не купують. Мені подарували, але хто - не скажу", - відповіла Брежнєва на запитання журналістів.

Незважаючи на чутки про те, що Брежнєва розлучилася з чоловіком через фінансові проблеми, у столичній тусовці подейкують, що справжньою причиною розлучення стала зрада. Причому аж ніяк не з боку Кіпермана.

До слова, своє вбрання Віра вигадує сама разом з дизайнером. Мовляв, щоб вже точно ні в кого такого не було...

Розмір діаманта, який загадковий шанувальник презентував Вірі, свідчить про його заможність. Тож варто дочекатися, поки Брежнєва вже не зможе приховувати свій роман та видасть ім'я нового бойфренда.

Фото "Дусі", "Facty.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів