Джек Ніколсон: Не брешіть, не крадіть, не бійтеся

5 листопада 2012, 16:50

Американський актор Джек Ніколсон зізнається, що в 75 йому вже бракує енергії на те, щоби волочитися за жінками, і йому ніяково зватися "секс-легендою".

Зірка "Польоту над гніздом зозулі" пригадує, що замолоду не вмів смажити млинці, та шкодує, що був запальним та мало часу проводив із донькою.

Про це від говорив у інтерв’ю виданню "The Sun".

Собі 18-річному Ніколсон, якби міг, то порадив би вивчити якусь іноземну мову та стати гарним кухарем.


"У перервах між акторськими роботами я працював кухарем у буфеті в Нью-Джерсі. Одного дня жінка прийшла замовити пенкейки, і мій пенкейк вийшов близько 3 дюймів (7,6 сантиметрів) завтовшки. Вона сказала: "Що це, в дідька, таке?" Я зірвався, жбурнув пенкейк і сказав: "Робіть самі свої проклятущі пенкейки!", - пригадав він.

"Тож можете додати до списку те, що я хотів би вміти контролювати свій темперамент", - додав актор.

Ніколсон зізнається, гнівливість завжди була його проблемою, і він щоразу шкодує, що зірвався та не вирішив проблему в інший спосіб.

Джек Ніколсон: "Не брешіть, не крадіть та не бійтеся..."

"Я постійно даю таку пораду. Я кажу: "Не брешіть, не крадіть та не бійтеся". Особливо останнє. Страх не дає нам діяти. А ще я кажу, що причина шкодувати – це речі, які ти не здійснив", - зазначає він.

Іще Ніколсон шкодує, що замало часу приділяв своїй старшій доньці від Дженніфер, якій уже 48 років.

Зате він тішиться, що "надурив" усіх, хто з 30 років почав казати, що він лисіє – бо і в 75 таки зберіг своє волосся. Що ж до його слави серцеїда, Ніколсон каже, тепер він уже не той.

"Я – людина крайнощів. Якщо хтось каже "Джеку, ти бабій", я не заперечую. Але життя жиголо завжди погано скінчується. Це одна з причин, чому мені незручно через усе це щодо "секс-легенди", - сказав Ніколсон.

"У мене більше нема енергії і на роботу, і на впадання за жінками. Під час зйомок останніх фільмів я по вечорах майже не виходив із готелю", - поділився актор.

Нагадаємо, ще торік Джек зізнався, що вже не наважується "клеїти" жінок на публіці, бо в його віці це виглядає як щось неправильне.

Фото Reuters з сайту foxnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів