"Квазімодо" Гару любить Київ більше за Москву

6 листопада 2012, 15:05

Канадський співак Гару, який став відомий завдяки арії Квазімодо в мюзиклі "Notre-Dame de Paris", зізнався, що курить вже 25 років та любить Київ більше за Москву.

Артист, який частенько виступає у столиці, дав інтерв’ю "ТСН. Особливе".

Улюбленець жінок, 40-річний Гару курить з 15 років. Причому співак віддає перевагу лише канадським цигаркам.

"Загалом, я не те, щоб дуже консервативний, але цигарки – та річ, яку я не міняю. Тобто, мені їх в Європу друзі привозять з Канади. По кілька блоків, хто скільки зможе", - розповідає артист.


За словами Гару, йому дуже подобається Київ, особливо у порівнянні з Москвою.

"Насправді, мені страшенно подобається повертатися в Київ. Я б не хотів, щоб це звучало якось банально. Я свого часу пожив трохи у Москві, так от, мені завжди подобається повертатися до своїх московських друзів, але не в саме місто", - ділиться співак.

Гару курить лише канадські сигарети

"А от Київ – це те місто, яке саме по собі мені подобається. Загалом, Київ дуже схожий на Монреаль. Я тут як вдома. Можливо, тому що в Канаді багато українців, я не знаю. Але, загалом, в світі не так багато міст, де я почуваюся настільки ж розслабленим", - зізнається Гару.

Крім того, співаку подобається київська публіка та караоке-бари.

"Загалом, всі мої особливі місця в Києві зводяться до ресторанів і караоке-барів. Я поклав око на кілька караоке-барів. Це як концерт, але тільки ти сам за нього платиш", - каже виконавець.

Також Гару знає кілька слів українською.

"Українською багато слів знаю, на жаль, швидко їх забуваю, бо немає з ким спілкуватися. Але на концерті в Києві точно звертатимуся до глядачів українською. Українська дуже відрізняється від російської, і звучить красивіше. Я пам'ятаю - "Дякую". А ще – "Слава Україні!" Це вже саме по собі звучить, як пісня", - зауважив співак.

Нагадаємо, у 2008-му році концерт Гару у палаці "Україна" відбувся з повним аншлагом. А у 2009-му на його концерт завітав Петро Симоненко з молодою дружиною, яка тоді ще була коханкою.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів