Малиновська розповіла, як її зґвалтували

6 листопада 2012, 17:28

Російська любителька силікону Маша Малиновська розповіла про свій перший сексуальний досвід, який виявився дуже трагічним. У 17 років її зґвалтували.

Про це телеведуча розказала журналу "7 Дней".

"Проблема полягала в тому, що нормальних хлопців я ніколи не бачила і нормальних взаємин між чоловіком і жінкою – теж. Я абсолютно не розбиралася, які хлопці погані, а які хороші", - згадує Маша про свою юність.

"Ну а власного досвіду стосунків з чоловіками у мене не було. Не вважати ж за досвід той сумний факт, що мене зґвалтували у 17 років", - приголомшує відвертістю Малиновська.


Для неї перший статевий акт виявився страшним сном.

Малиновська розповіла, як її позбавили цноти

"Теплим осіннім вечором ми з подружкою йшли по Смоленській вулиці, поруч зупинилася машина, з неї вийшли два хлопці, запитали: "Дівчата, як вас звуть? А поїхали їсти кавун!" Ми нікуди їхати не збиралися, але нас затягли в машину, відвезли в ліс і зґвалтували", - ділиться Маша.

За її словами, після цього їх відвезли у місто та викинули на якійсь вулиці. Тоді з її подружкою стався справжній нервовий напад.

"…Вона плакала і кричала. І це при тому, що у неї-то вже був досвід, вона зустрічалася з якимось хлопчиком. А в мене - нічого подібного. І ось я стояла біля узбіччя, дивилася, як реве подружка, і жахливо на неї злилася, тому що це мені треба було кричати і по землі кататися, це у мене, а не у неї перший сексуальний досвід виявився таким "незабутнім", - каже телеведуча.

"І все ж, прийшовши додому, я молилася Богу - дякувала йому за те, що все так відносно добре закінчилося. Могли адже запросто придушити і кинути в канаві", - зауважує Малиновська.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів