Принц Чарльз є нащадком Дракули

7 листопада 2012, 12:50

Спадкоємець британського престолу принц Уельський Чарльз є нащадком румунського князя Влада Цепеша Дракули, який жив у XV столітті.

Цей факт використовується у рекламній брошурі, яку поширюють на світовому ярмарку подорожей Організація національному туризму Румунії у Лондоні.

Про це пише "NEWS.ru.com" з посиланням на "The Telegraph".

Про свою кровну спорідненості із князем Дракулою, яка йде по лінії прапрабабусі принца Уельського, Чарльз заявляв у своєму інтерв'ю кабельному телевізійному каналу "PrisonPlanet".


Ролик з цим інтерв'ю тепер активно використовується Організацією по національному туризму Румунії для поліпшення бізнес-показників туристичного сектора країни.

Дракула та принц Чарльз чимось навіть схожі...

Сам принц Уельський є не тільки частим гостем в Румунії, але й інвестував у цю країну значні кошти. Йому належить великий маєток у центрі країни, він вклав гроші в обладнання заводу з виробництва яблучного соку з місцевої сировини.

Що ж стосується історичного князя Влада Цепеша Дракули, то його легендарна кровожерливість, завдяки якій народна чутка охрестила його вампіром, історикам представляється значно перебільшеною.

Тож принц Уельський Чарльз може не побоюватися, що розтиражована літературою і кінематографом слава його далекого предка якось всерйоз відіб'ється на його репутації.

Ілюстрація з сайту "Волшебная планета" та фото АР з сайту "Politico"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів