Британські пенсіонери постали проти забіяки Роббі Вільямса

7 листопада 2012, 14:27

Британська організація "Національний конгрес пенсіонерів" (NPC) суворо засудила співака Роббі Вільямса за нечемне поводження з літніми людьми в його кліпі.

Сам артист на своє виправдання сказав, що у відео ударив бабцю, оскільки просто не міг собі дозволити копнути песика, як того хотіли режисери.

Про це повідомляє "The Sun".

У кліпі на пісню "Candy" Вільямс перевтілюється на янгола-охоронця для красивої дівчини. Вбраний у рожевий костюмчик та з німбом над головою, він догоджає своїй протеже, потрапляючи в халепи, роздаючи та дістаючи стусани, провокуючи аварії тощо.


Зокрема герой Вільямса відштовхує дідуся та ударом у лице відкидає вбік бабцю, щоби дівчина могла пройти.

У кліпі "янгол" Роббі Вільямс ударив в обличчя літню жінку

Під час обговорення кліпу в одному з британських телешоу, ведучий вказав Роббі на цей шокуючий епізод.

"Вони (автори відео) хотіли, щоб я копнув собаку, але ж я люблю тварин, тож я просто не міг цього зробити", - пояснив Вільямс.

"Тоді вони сказали: "Вдар пенсіонерку", і я сказав: "Так, я згоден", - розповів співак.

Як заявила генеральний секретар "Національного конгресу пенсіонерів" Дот Гібсон, селебрітіз не завадило б двічі подумати, перш ніж дозволяти собі висловлювання, які дискримінують літніх людей та натякають, що до них можна ставитися зі зневагою.

"Кривда літніх людей – це серйозна проблема, і вона має бути вирішена замість того, щоби вбачати в цьому якийсь жарт. Ми маємо об’єднувати покоління, а не вказувати на те, що вони інакші. Пенсіонери – це лишень молоді люди, які стали старші", - наголосила вона.

"Роббі Вільямс жодним чином не виправдовує насильства, у сюжеті цього конкретного відео були деякі агресивні сцени, але вони не відображають його ставлення до насильства в реальному житті… Він лише грав певну роль у відео", - відказав на це речник Вільямса.

Скріншот із відео з сайті YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів