Седокова дивуватиме Лопес танцями на пілоні

9 листопада 2012, 17:42

Співачка Ганна Седокова готується здивувати західну колегу Дженніфер Лопес своїм виступом в неї на розігріві у Москві. Для цього екс-"ВІА Гра" навіть вчиться танцям на пілоні.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН.Особливе".

За кілька днів до концертів Лопес у Москві та Києві Седкова не виходить з тренувальної зали, готуючи еротичне шоу з танцем на пілоні.

"Ми шиємо повністю нові костюми, які ще ніколи не були заявлені ніде, причому повністю нове взуття, це буде костюм-трансформер, який буде складатися з трьох частин", - заінтригувала Ганна.


З цим балетом Аня збирається влаштувати супер-шоу

Головним хореографом-постановником шоу стала подруга Седокової та Козловського, чемпіонка світу з танців на пілоні Варда.

"У Ані чудово виходить, вона освоїла дуже багато складних елементів, які не доступні звичайній людині", - похвалила співачку Варда.

Варда вчить Седокову еротичним танцям на пілоні

"Організатори дуже переживали, щоб шоу Седокової не виявилося крутіше, ніж шоу Дженніфер Лопес. У Ані беруть участь кращі діджеї, танцюристи і акробати, тому, я думаю, Дженніфер Лопес варто хвилюватися", - впевнена стриптизерка.

Нагадаємо, про те, що Лопес обрала для розігріву саме Седокову, стало відомо наприкінці жовтня. Хоча Аня готувалася до цього вже давно.

Фото з Twitter Седокової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів