Седокова виступить на розігріві у Лопес

24 жовтня 2012, 15:50

Співачці Ганні Седоковій випала нагода виступити на розігріві у латиноамериканської зірки Дженніфер Лопес. Щоправда, Аня заспіває не в Києві, а у Москві.

Як пише "Life Showbiz",

10-го та 11-го листопада Джей Ло виступить у російській столиці. За традицією випереджати вихід суперзірки на шоу буде виступ артиста "місцевого масштабу".

Що цікаво, цього разу відкрити концерт співачки випала зовсім не російському музиканту або колективу, а українці Ганні Седоковій.


За словами самої Ані, пропозицію виступити вона отримала безпосередньо від представників Лопес. До речі, Седокова знайома з Дженніфер.

"Живучи в Лос-Анджелесі, я бачила багато зірок, але точно можу сказати, що Дженніфер - найкрасивіша. Від неї виходить світло, яке не так часто зустрінеш в успішних і настільки популярних людей", - зазначила Седокова.

"Ми з Дженніфер перетнулися на зйомці "American Idol", де вона була в журі разом зі Стівеном Тайлером. Тому для мене особливо приємно відкривати її концерти в Росії", - сказала Ганна.

Як зазначає видання, на концерті Лопес Седокова заспіває свій сет довжиною рівно у 30 хвилин. Це жорстко регламентовано контрактом, укладеним між артисткою і менеджментом світової зірки.

Нагадаємо, в Києві концерт Лопес відбудеться 13-го листопада.

Фото "Life Showbiz" та з сайту Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів