Елтон Джон вдруге стане батьком

11 листопада 2012, 10:05

Британський співак сер Елтон Джон чекає народження другої дитини від сурогатної матері.

Ще одного малюка для 65-річної зірка та його чоловіка Девіда Ферніша виношує та сама жінка, яка народила для них сина Закарі в 2010-му році, пише "The Sun".

"Елтон і Девід люблять цю жінку, як сестру і вони відчувають себе в боргу перед нею на все життя. Звісно, вона була щедро винагороджена за дитину. Але ім'я цієї жінки ніколи не буде розголошене", - розповіло джерело.


Відомо тільки, що швидше за все Елтон і Девід знайшли її через "Центр сурогатного материнства" у Енсіно, штат Каліфорнія.

У Елтона Джона та Девіда Ферніша скоро буде друга дитина

Братик чи сестричка для Закарі, який на Різдво святкуватиме свій другий день народження, має з'явитися на світ наступного року.

Наразі Елтон Джон з коханим вже почали шукати другу няню. Вона житиме із зірковим подружжям в їхньому маєтку у Віндзорі.

Сам співак раніше заявляв, що не хотів би зупинятися на одній дитині.

Навесні цього року вже з'являлися чутки про те, що Елтон та Девід чекають на друге маля. Однак тоді представник пари відмовився давати будь-які коментарі.

Нагадаємо, одностатевий шлюб Елтона Джона з Девідом Фернішем був офіційно оформлений у Великобританії в 2005-му році. А за п'ять років потому пара обзавелася нащадком.

Прінтскрін з сайту The Sun

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів