Опра Вінфрі допомогла татові здихатися жінки

12 листопада 2012, 13:56

Американська телеведуча Опра Вінфрі не пошкодувала грошей на розірвання шлюбу її 79-річного тата Вернона та мачухи Барбари.

Медіакоролева взяла на себе всі витрати на адвокатів, яким таки доведеться попріти – адже Барбара, яка прожила з батьком зірки 13 років, відмовляється віддавати йому будинок.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "National Enquirer".

Як розповів журналістам сам Вернон, він вирішив розійтися з Барбарою через її марнотратство, коли ледь не втратив свій бізнес. На свої проблеми чоловік пожалівся за обідом другові Опри, бізнесменові Стедману Грехему, а той переказав усе їй.


Опра Вінфрі не дасть скривдити свого тата

"Він запитав, чи потрібна мені допомога, і я відповів: "Я гадаю, так". Він одразу ж розповів Опрі, а вона сказала мені наймати адвокатів, і що вона про це подбає", - поділився старенький.

Вернон Вінфрі подав на розлучення влітку. Він заявив, що жінка проциндрила більшу частину його грошей, до того ж відмовилася виїжджати з будинку, який придбала йому донька за 1,6 мільйона доларів.

"Я подав на розлучення та виїхав з гарного дому, який Опра купила мені, щоби я в ньому жив, але який мені не належить… Барбара тринькала гроші так, ніби я - Опра", - поскаржився Вернон.

Вочевидь, оформлюючи татків будинок не на нього, Опра Вінфрі вже тоді мала йкісь підозри щодо мачухи. У липні телезірці довелося терміново рятувати бізнес Вернона – перукарню, якою він керував півстоліття.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів