Олейнікова вбив рак чи запалення легенів?

12 листопада 2012, 14:17

Автор та ведучий гумористичної програми "Городок" Ілля Олейніков помер в наслідок важкої хвороби.

Однак рідні 65-річного актор не розголошують, що саме за хвороба вбила зірку. Натомість джерела в лікарні та друзі Олейнікова розповідають про два різних смертельних діагнози.

Як запевняє портал "Life News", актора занапастило куріння і важка хвороба легенів.


Як встановили фахівці Петербурзької клінічної лікарні № 122, Ілля Львович помер в результаті важкої хвороби легенів.

"Причиною смерті стало, можна це стверджувати, куріння. Саме через нього так швидко стала розвиватися пневмонія з такими ускладненнями. Інфекція і проблеми з серцем прискорили смерть пацієнта", - повідомило джерело в лікарні.

Подейкують, Олейніков курив до останнього дня, незважаючи на заборону медиків.

Про те, що в червні зірці "Городка" поставили смертельний діагноз, знали лише кілька людей: лікар Іллі Олейнікова, рідні та його близький друг Юрій Стоянов. Нікому більше актор говорити про це не захотів.

"Ілля Львович був дуже вдячний лікарям, що ті приховали правду від усіх. Завдяки цьому всі навколо продовжували до нього ставитися як до здорової людини. Ніхто не сюсюкався з ним, він продовжував працювати, ще 29-го жовтня він був на знімальному майданчику "Городка", - розповіли в оточенні зірки.

У Іллі Олейнікова вже неодноразово виникали проблеми з судинами: в 2011 році він серйозно захворів і потрапив на лікарняне ліжко, пише "Экспресс-газета".

Олейніков влітку відсвяткував 65-річчя

Як розповів тоді сам артист, під час планової диспансеризації в нього знайшли атеросклероз судин. А влітку 2010-го року через хворобу актор не зміг бути присутнім на весіллі сина - соліста групи "Чай вдвоем" Дениса Клявер.

Однак, як розповів журналістам близький друг Олейнікова, композитор-пісняр Ян Райбург, справжня причина смерті - рак.

Ще навесні в Іллі Львовича нібито знайшли онкологічне захворювання. Хвороба настільки швидко прогресувала, що останні кілька тижнів Олейніков був у важкому стані.

"Ще навесні Ілля отримав на руки аналізи, але вони його засмутили. Вони засмутили всіх нас. Не ті аналізи були. Я не можу сказати точний діагноз. Це онкологія, від якої втекти неможливо... В останні тижні він не міг зовсім говорити. Дружина сказала, що йому погано", - розповів "Комсомольской правде" Райбург.

"Ситуація сама по собі була ясна, при такому стані результат може бути тільки один, це, на жаль, було питання часу. Він був у стані, не сумісному з життям. У нього було важке захворювання. Ми шукали клініки в США, Ізраїлі, Німеччині, але виконати таку операцію не міг ніхто. Він залишався на жорсткій променевої хіміотерапії", - розповів особистий лікар Олейнікова.

Нагадаємо, серце Іллі Олейнікова зупинилося вранці 11-го листопада.

Фото gorodok.tv

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів