Шер закохалася в одруженого чоловіка?

13 листопада 2012, 11:00

Поп-співачка Шер, кажуть, шалено закохалася в одруженого чоловіка, який до того ж вдвічі молодший за неї.

Новим захопленням 66-річної артистки став 33-річний чоловік на ім'я Кріс, який працює на телебаченні, пише "The Showbiz Spy".

"Шер обожнює Кріса. Вона говорить, що він ідеальний чоловік для неї, незважаючи на різницю у віці і той факт, що він одружений", - розповіло джерело.


За словами інформатор, Шер набридли круті хлопці і тепер жіночка хоче нарешті бути з людиною, з якою можна поговорити про світові справи, економіку та політику.

"Вона зізналася всім своїм друзям, що готова і бажає зустрічатися з юристом, фінансистом чи професором", - додав співрозмовник.

Шер закортіло мати коханця з яким можна поговорити

Та, схоже, Шер впевнена, що саме з Крісом зможе говорити на серйозні теми.

"Вона навіть написала електронного листа Крісу, щоб спробувати домовитися про зустріч та поговорити про політику та економіку", - зауважив інформатор.

Нагадаємо, лише нещодавно ходили чутки про можливе весілля Шер та її тодішнього коханця-байкера Тіма Медветца. Щоправда, згодом артистка заявила, що не збирається до вівтаря.

Шер вже двічі була заміжня. З першим чоловіком Сонні Боно вона прожила 11 років, а другий шлюб зірки з Грегом Алманом протривав лише 9 днів.

Окрім цього на рахунку Шер роман із Томом Крузом. Про стосунки із ним артистка розповіла кілька років тому.

Фото АР з сайту usatoday30.usatoday.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів