Віктор Павлік так накурився гашишу, що не міг отямитися

14 листопада 2012, 10:49

Співак Віктор Павлік хоче виступити у колонії, а у молодості курив афганський гашиш.

Про це він розповів "E-motion".

Як зізнався Віктор Павлік, він у своєму житті пробував наркотики.

"Було діло. Коли я служив в Узбекистані, то пробував курити травку. Я пробував разів п'ять-шість і не відчував ніякого ефекту. І якось мені попався афганський гашиш, після якого я три дні не міг прийти в себе. Навіть нервова система постраждала. Після цього я вирішив, що наркотикам я сказав тверде "ні", - поділився музикант.


Зав‘язав співак, за його словами, і з алкоголем намагається тримати себе у формі.

"Я їм усе, але потроху. Намагаюся все-таки дотримуватися здорового харчування. Також я повністю викреслив зі свого раціону алкоголь. Обов'язково зранку п'ю спеціальний кисіль для схуднення", - зізнався він.

Віктор Павлік зав‘язав з алкоголем і п'є кисіль для схуднення

Втім, із тютнопалінням Павліку розпрощатися поки не судилося.

"На жаль, не можу ніяк кинути палити. Можу не палити кілька днів, а потім раз - і зірвався", - сказав музикант.

До слова, Віктор, який нещодавно одружився вчетверте, не любить, коли палить жінка, натомість поважає акуратних і культурних дівчат.

"В першу чергу, вона має бути акуратною і культурною. Вона не має курити. Не люблю, коли жінки матюкаються", - зазначив він.

А ще музикант вкрай негативно ставиться до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, гомосексуалів.

"Дуже негативно (ставлюся). При цьому я був у шоці, коли дізнався, що багато представників шоу-бізнесу виявилися геями. Наприклад, я не вірю, що Міккі Рурк гей. Як цей м'язистий чоловік може бути пестунчиком із хлопчиком?" – обурювався Павлік.

Музикант: "Одностатеві шлюби - це все від диявола"

"Я вважаю, що одностатеві шлюби - це все від диявола. Але, як кажуть, не суди і не будеш судимим. Але, в будь-якому випадку, я нікого не засуджую", - зазначив він наостанок.

А ще музикант визнав, що не часто виступає в рамках благодійних акцій, заради дітей. Каже, на те є свояя причина.

"…Колись я передавав гроші, які так і не потрапили в місце призначення. Якщо потрібно щось конкретне, то я можу допомогти", - запевнив він.

Натомість, скидається на те, що особливе ставлення у Павліка викликають в‘язні.

"Нещодавно я навіть передавав музичні інструменти до в'язниці у Львівській області. Ув'язнені, які зібрали групу, попросили в мене установки і мікрофони… Я собі от поставив мету - виступити в колонії для чоловіків і жінок. Це моя особиста ініціатива", - заявив він.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів