Де Ніро дав прочухана чоловіку Бейонсе

16 листопада 2012, 13:11

Подейкують, американський актор Роберт Де Ніро привселюдно дав урок із ввічливості одному з найбагатших реперів світу, Jay-Z.

Кінозірка та чоловік співачки Бейонсе днями стрілися на благодійному святі, влаштованому актором Леонардо ДіКапріо.

Про це пише "NY Daily News".

Як розповідають очевидці, Де Ніро насварив репера за те, що той виявив до нього неповагу.


"Боб сидів за столом, і коли Jay-Z підійшов привітатися, Де Ніро сказав Jay-Z, що той так йому і не передзвонив", - говорить джерело.

Виявляється, актор хотів обговорити пісню, яку Jay-Z мав записати для заснованого ним кінофесту "Tribeca Film Festival", та кілька разів телефонував артистові. Репер спробував перетворити неприємну розмову на жарт, але марно.

Де Ніро насварив нечему Jay-Z

"Боб був не в гуморі для чемної розмови. Він сказав Джеєві, що як хтось телефонує тобі шість разів, ти йому передзвонюєш. Байдуже, хто ти, це просто грубість", - пригадує свідок.

Jay-Z намагався виправдатися, кажучи, що йому кепсько вдаються телефонні розмови, Де Ніро ж стояв на своєму: не відповісти на чийсь дзвінок – це неповага.

"Підійшла Бейонсе, але і від цього Боб не заспокоївся. Це стало головною темою вечірки. Усі казали, що в Нью-Йорку є лише одна більша та крутіша зірка, ніж Jay-Z, і це Роберт Де Ніро. Коли він сердитий, то може бути дуже страшним", - розповідає джерело.

До слова, урочистий захід був присвячений 38-му дню народження Леонардо ДіКапріо. Більша частина грошей, які вдалося зібрати імениннику, піде на благодійність. Серед гостей, окрім Де Ніро, Бейонсе та Jay-Z, були акторки Камерон Діаз та Емма Уотсон.

Фото Reuters з сайту "The Washington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів