Мур та Катчер лишаться разом заради дітей

16 листопада 2012, 16:19

Голлівудські актори Демі Мур та Ештон Катчер, чий шлюб зруйнували подружні зради, все ж "не вбиватимуть" свій спільний проект – благодійний фонд, який бореться проти сексуальної експлуатації дітей.

Зірки й надалі працюватимуть разом заради добра, от лише змінять назву з "Фонд Демі та Ештона" на "THORN: Digital Defenders of Children".

Про це повідомляє "US Magazine".

Дещо зміниться й "орієнтованість" фонду – колишня пара прагне привернути увагу саме до ролі технологій у сексуальній експлуатації неповнолітніх.

"Протягом останніх трьох років наша робота була спрямована на боротьбу з секс-торгівлею дітьми. У ході наших зусиль стало чітко зрозуміло, що технології відіграють дедалі більшу роль у цих злочинах та в сексуальній експлуатації дітей у цілому", - оголосили Мур та Катчер.

"Ми вважаємо, що технологічно обумовлений бік цих злочинів вимагає окремої уваги та інвестицій", - додали співзасновники фонду.

Нагадаємо, Ештон і Демі досі не подали на розлучення, хоча в актора вже зав’язався новий роман – із найсексуальнішою жінкою планети, 29-річною Мілою Куніс.

Фото Reuters з сайту today.msnbc.msn.com

IDEALMEDIA