Катчер та Мур ділитимуть добро в суді?

22 жовтня 2012, 13:00

Хоч як би не намагалася колишня зіркова пара Демі Мур і Ештон Катчер зробити своє розлучення тихим та не публічним, схоже, судових чвар таки не минути.

Уже більше року актори не можуть дійти згоди щодо поділу грошей – Катчер не налаштований щедро ділитися з колишньою чесно заробленим.

Про це повідомляє "The New York Post".

"Вони досі не досягли домовленості щодо грошей, бо протягом останніх років їхнього шлюбу Ештон заробляв значно більше, але він не бажає багато платити за угодою (про розлучення)", - стверджує джерело.


Яку суму хотіла б від нього отримати зраджена Демі Мур, не повідомляється. Актриса все ж намагається домовитися з "ексом" поза залою суду та подалі від очей широкого загалу.

Мур та Катчер ділять гроші на уламках свого шлюбу?

"Ця суперечка може перерости в публічну судову війну", - передрікає інформатор.

Нагадаємо, ділити парі справді є що. Журнал "Forbes" нещодавно проголосив Катчера найбагатшою телезіркою – лише за рік молодик став багатший на 26 мільйонів. Припускається, що Ештон нині "коштує" близько 140 мільйонів доларів, статки ж Демі оцінюють у 150 мільйонів.

Як відомо, багатенького нареченого має шанс ухопити актриса та найсексуальніша жіночка сьогодення Міла Куніс, які буцімто вже й оселилася з Катчером.

Подейкували, Куніс не влаштовує положення коханки одруженого чоловіка, і вона вимагає, щоби Ештон якнайшвидше розлучився з Мур. Серед причин, чому ж подружжя досі цього не зробило, називали як мстивість Демі, так і страх Ештона перед фінансовою нестабільністю.

Фото Reuters з сайту "The Vancouver Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів