Наречений Гайтани "здав", де гулятимуть весілля

16 листопада 2012, 15:47

Продюсер Едуард Клім зізнався, що вже офіційно розлучився і тепер може одружуватися з Гайтаною. Однак планувати весілля складно, а співачка взагалі незабаром може переїхати жити до іншої країни.

Подробиці про весілля та життя з темношкірою зіркою Клім виклав в ефірі "ТСН. Особливе".

"Розлучення є. Жодних немає проблем з цим. Все добре. Не можливо, я ще поки не мормон, щоб у мене було 45 варіантів. Ні, все в рамках чинного законодавства", - розповів продюсер Гайтани і за сумісництвом її коханець.

Нагадаємо, чимало років Едуард був одружений з Вірою Клім, у шлюбі з якою у нього народилося три дочки.


Втім, тепер Гайтана та її коханий продюсер планують весілля. За словами Едуарда, процес підготовки у самому розпалі. Проте з датою закохані поки що не визначилися. Обіцяють, що визначиться на початку грудня. А поки що вони вже обрали і місце, і приміщення для гулянки.

"У нас є облюбоване місце на Гавайях на одному з островів Кауаї, який нам дуже сильно сподобався. Ми там перший раз були і зрозуміли, що саме тут хотілося б це зробити. Знаємо, на якій віллі це буде відбуватися, з нашими друзями і, родичами", - розповідає Клім.

Гайтана вийде за Кліма на острові Кауаї

За словами продюсера, весілля, як і очікувалося, пройде трьома частинами: 1 - на березі океану на Гавайях, 2 - в Україні, 3 - у країні, яку ще не обрали.

Незважаючи на подібний розмах, майбутнє подружжя своє весілля гучним не називає.

"Ми не хочемо з цього робити у східному розумінні весілля. Це буде дуже мало людей", - підкреслює наречений.

Втім, Едуард Клім жаліється, що іноді він навіть не може порадитися з Гайтаною, бо вона постійно на гастролях.

"Те єдине, що мене хвилює, єдине, що відбувається негативне, це порушення реального, нормального спілкування. Гайтана з'являється в Україні тільки виключно на концертах. І останні три дні я взагалі з нею не спілкуюся і не володію повністю інформацією, де вона конкретно зараз перебуває. Мене це теж, як ви розумієте, дуже сильно не радує", - нарікає Едік.

Також Клім не виключає, що складним буде і їхнє сімейне життя. Адже Гайтана згодом планує переїхати жити в якусь іншу з країн Європи. Водночас Едуард ще не визначився, чи переїде разом із нею, і не виключає, що подружжя житиме на дві країни.

Але про складності сімейного життя продюсер Гаєчки поки не замислюється. Каже, він кохає свою наречену - і це головне.

Фото прес-служби "Lavina Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів