Сальма Хайєк ридала перед сексом із Бандерасом

19 листопада 2012, 16:00

Мексикано-американська акторка Сальма Хайєк пригадала, як важко їй давалися зйомки еротичних сцен із колегою Антоніо Бандерасом.

46-річна зірка пригадує, перш ніж роздягтися, вона щиро плакала.

Про це пише "The Sun".

Сальма пригадує, до Лос-Анджелесу вона потрапила, коли їй було 25, вона не мала власного агента, а її англійська лишала бажати кращого.


"Якось мені сказали, що мій акцент нагадуватиме людям у Голлівуді про їхніх хатніх робітниць - мексиканок", - говорить Хайєк.

Її шансом стало запрошення режисера Роберта Родрігеса до фільму "Відчайдушний", і актриса розуміла, що не можна його згаяти.

Сальма Хайєк пригадала, як плакала через секс із Бандерасом

"У "Відчайдушному" в мене були великі труднощі зі сценою кохання з Антоніо Бандерасом. Я дійсно плакала. Я не хотіла бути гола перед камерою і весь час думала: "Що подумають про це мої мама і батько?", - пригадує вона.

"Але коли фільм вийшов на екрани, критики сказали: "Сальма Хайєк – це бомба", - тішиться зірка.

Чимало акторок беруть собі за взірець кінозірок минулих років, для Хайєк справжня зірка – це її мама Діана.

"У моєму житті завжди були сильні жінки", - каже Сальма, згадуючи й свою бабусю, яка в 1930-ті роки знайшла в собі сміливість, щоби розірвати шлюб із нелюбом.

Нагадає, саме бабуні Марії Луїсі, яка голила онуку налисо та мастила різними трунками, акторка завдячує гарним волоссям.

Фото АР з сайту article.wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів