Бен Аффлек на межі розлучення?

26 листопада 2012, 10:47

Шлюб акторів Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер може закінчитися розлученням.

Зіркове подружжя, яке має трьох дітей, проходить випробування на міцність. Про це пише "The Showbiz Spy" з посиланням на джерела.

Однією з причин можливого розставання пари є зростаючий успіх останньої режисерської роботи Аффлека - політичного трилера "Операція "Арго".


Бен так завзято займається просуванням свого фільму, що майже не буває вдома. Актор фактично переклав всі домашні клопоти і турботу про дітей на тендітні плечі Дженніфер.

"Бен сподівається отримати "Оскара" за свій фільм і часом стає надто одержимий цією ідеєю", - повідомили в оточенні зірки.

Аффлек та Гарнер можуть розлучитися?

"Через активну роботу над просуванням фільму Бен і Джен проводять багато ночей по різну. Вони зараз на межі розлучення", - запевнив інформатор.

За словами друзів пари, Гарнер намагається підтримувати чоловіка. Однак вони невпевнені, як довго Дженніфер зможе тягнути на собі сім'ю і власну кар'єру без допомоги Бена.

"Якщо він виграє цей "Оскар", то в першу чергу йому слід дякувати Дженніфер!" - зауважили друзі зірки.

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер одружилися в 2005-му році. У подружжя підростає троє дітей: 6-річна Вайолет Енн, 3-річна Серафіна Роуз Елізабет та 9-місячний Семюель.

До зустрічі з Дженніфер Бен крутив романи з акторкою Гвінет Пелтроу і співачкою Дженніфер Лопес.

Фото АР з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів