Син депутата замовив тисячу троянд для Каас

26 листопада 2012, 13:30

Французькій співачці Патрісії Каас у Києві готують сюрприз. Син російського депутата прагне подарувати зірці букет з тисячі червоних троянд під час її концерту у столиці.

Але цей подарунок має попередньо дозволити менеджмент співачки, пише "Сегодня".

Син одного небідного московського депутата на київському концерті Патрісії Каас збирається вийти на сцену та подарувати співачці тисячу троянд.

Втім, як виявилося, такі серйозні подарунки Патрісія приймає тільки з письмового дозволу свого менеджменту, який лише після перевірки усіх нюансів може дати дозвіл.


Але депутатський син уже заручився підтримкою українських організаторів.

До речі, доставляти букет до Національної опери будуть великою вантажівкою. А ось замовляти квіти прихильнику довелося відразу у декількох квіткових фірмах.

Якщо припустити, що одна троянда у столичних магазинах в середньому коштує 20 гривень, то на букет з тисячі троянд прихильнику співачки доведеться розщедритися на 20 тисяч гривень.

Патрісія завітає до столиці одразу після свого 46-го дня народження. Тож букет з троянд буде дуже доречним

Що стосується райдера Патрісії, то джакузі та шкіряних унітазів, як Дженніфер Лопес, вона не просить.

Однак Каас принципово хоче жити у визначеному готелі у номері за 3 тисячі 300 євро, а її намагаються вмовити на більш дешевий номер в іншому готелі - за 2 тисячі 500 євро.

А ще у Національній опері, де відбудеться шоу, не знайшлося гримерки, яка б відповідала вимогам артистки. Так, у цій кімнаті мають бути один диван, два крісла, чотири стільці, два столи і велика лампа, на підлозі - новий килим.

У їжі співачка не надто перебірливі. До концерту Патрісія просить літр свіжого апельсинового фрешу, шість маленьких пляшок мінеральної води за 25 гривень, і стільки ж коли, а також чай, каву, молоко, мед, кекси і сир.

А на вечерю Каас замовила смажену курку, багато свіжого салату і келих червоного вина.

Колесити містом співачка буде на білому лімузині разом зі своєю улюбленицею – болонкою Текілою.

Зірка попросила для песика маленький білий диван у формі серця.

Нагадаємо, концерт Патрісії Каас, на йому вона співатиме пісні Едіт Піаф, відбудеться 9-го грудня у Національній опері.

Фото з сайту Патрісії Каас

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів