Лопес замовила киянам шкіряний унітаз, солодощі та чіпси

9 жовтня 2012, 13:38

Не секрет, що латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес має один з найвибагливіших райдерів. Тож організаторам її концерту в Києві, який відбудеться 13-го листопада, доведеться не солодко.

Як пише газета "Сегодня", вимоги зірки вміщуються у 25 сторінок, 5 з яких присвячені їжі.

Лопес завітає до Києва у компанії своєї матері Гваделупи, 4-річних двійняток Емми і Макса і нареченого Каспера Смарта. Крім сім'ї з нею приїде команда з 85 осіб.

У готелі, де має зупинитися уся зіркова компанія, буде орендовано два поверхи.


Співачки замовила двокімнатний люкс, в якому мають бути м'які меблі, шафа для одягу, телевізор, сейф, міні-бар, Wi-Fi. Також Джей Ло хоче двоспальне ліжко, 4 дзеркала у повний зріст і шкіряне сидіння для унітазу.

До речі, стіни номера, можливо, треба буде перефарбувати у будь-який колір за бажанням Лопес.

Джей Ло, певно, довго писала свій райдер

За лаштунками співачці необхідна велика гримерка, меблі сірого кольору, телевізор, відеомагнітофон, DVD & CD-плеєр, переносний магнітофон, кавоварка, чайник з гарячою водою, тостер, мікрохвильовка, два вентилятора, чотири кришталеві попільнички, чорні і білі рушники.

Окремим пунктом йдуть квіти. Білі лілеї і троянди повинні прикрашати усі приміщення, де перебуватиме Лопес. Причому міняти букети слід тричі на добу.

Пересуватися містом поп-діва буде у кортежі чорних "Range Rover", а ось зупиняти заради себе рух Дженніфер не збирається.

Що стосується їжі, то тут Лопес розгулялася аж на 5 сторінок.

Лопес любить попоїсти перед концертом?

Протягом дня співачці потрібно: нарізка салямі, делікатесна шинка з індички, швейцарські та американські сири, батон білого хліба і, якщо можливо, свіжий кубинський хліб.

З фруктів - манго, зелений виноград без кісточок, ананас, солодка диня, кавун, полуниця, а з овочів - морква, селера, броколі, помідори черрі.

Цікаво, що Лопес, яка давно бореться із зайвою вагою не відмовляє собі у солодощах та інших калорійних продуктах.

Так, артистка замовила у гримерку шоколадні цукерки "M & M's", міні-снікерси, м'які шоколадні печива, по упаковці соняшникового насіння, картопляних чіпсів зі сметаною і цибулею, сирних паличок і крекерів.

Сніданок Дженніфер складається з яєць, млинців, злакових продуктів, кави, свіжих соків та соєвого молока.

Фото з офіційного сайту Дженніфер Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів