Костюк збирається відродити "ВІА Гру" без Меладзе

27 листопада 2012, 17:39

Новина про припинення існування гурту "ВІА Гра" днями сколихнула медіа-простір. Але, мабуть, ніхто не очікував, що продюсери групи Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк опиняться по різні боки барикад.

Якщо композитор Меладзе, який писав усі пісні для "ВІА Гри", налаштований на кінець, то його партнер Костюк хоче набрати новий склад гурту та продовжити заробляти гроші.

На прес-конференції "РИА Новости" Костянтин Меладзе заявив, що 1-го січня 2013-го року "ВІА Гри" більше не існуватиме. За словами композитора, він вже не може писати пісні для дівчат.

"Група сформувалася 12 років тому, а у кожної групи є свій алгоритм успіху і алгоритм роботи. У нас все ґрунтувалося на схемі трьох дівчат - блондинка, брюнетка та шатенка… Ця схема себе зжила, тому я вирішив розпустити групу і закінчити з цією схемою раз і назавжди ", - сказав Меладзе.


Схема "руденька-блондинка-брюнетка" більше не цікава

Продюсер наголосив, що немає жодного шансу на те, що він передумає.

"Я абсолютно чітко відчуваю, що більше для такого формату групи нічого толкового написати не зможу, а це найголовніша причина розпуску групи. Я вичерпався в даному форматі і нічого видати не зможу", - підкреслив він.

Також Меладзе наголосив, що розпускає гурт не через важкі часи, як дехто вважає.

"Ми могли б працювати за такою схемою ще багато років. В комерційному плані це було цілком обґрунтовано, але це нудно, неправильно", - впевнений продюсер.

Як виявилося, з останніми солістками Євою Бушміною та Альбіною Джанабаєвою - питання закриття проекту обговорювався вже кілька місяців.

"Все це сталося плавно і поступово, я дуже ціную стосунки з цими людьми, і після проекту ми будемо з ними спілкуватися. Займатися я буду Альбіною Джанабаєвою, а Єва Бушміна вирушить у сольне плавання і сама, я впевнений, досягне успіхів", - заявив продюсер.

Втім, з рішенням Меладзе не згодний другий продюсер "ВІА Гри" Дмитро Костюк.

Як пише "Life Showbiz", Дмитро зізнався, що заява Костянтина стало для нього великим сюрпризом.

Меладзе забув попередити Костюка

"Оголосити про закриття "ВІА Гри", наскільки я знаю, планувалося після Нового року", - сказав Костюк.

За словами Костюка, метою Меладзе було створення інформаційного приводу навколо себе, щоб розрекламувати реаліті-шоу, в якому він братиме участь.

"Суть шоу в тому, що там він теж буде набирати дівчат. Це вокальне шоу. Ну а я буду займатися майбутнім "ВІА Гри", - заявив Костюк.

"Закінчився 12-річний цикл групи. Але бренд групи залишиться, просто учасниці зміняться повністю. Я скоро буду оголошувати кастинг у свій проект. Дуже хочу, щоб новий склад проекту проіснував не менше 5 років", - зазначив Дмитро.

"Знаєте, ніколи "ВІА Гра" не розпадеться. Тепер уже тільки коли я захочу, тоді вона розпадеться. Просто в останні два роки я трохи відійшов від керування колективом. До речі, я пропонував закрити проект ще майже два роки тому, але Костя вирішив, що він сам буде все це тягнути", - поділився продюсер.

За словами Костюка, Меладзе порушив їхню домовленість про те, що або гуртом вони займаються удвох, або не займається ніхто. Однак розбиратися Дмитро з Костянтином не збирається, бо дуже його поважає.

Фото "Экспресс-газеты", фото "Peoples.ru" та фото "Факты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів