Партнерка Джонні Деппа може сісти за ґрати за вбивство

28 листопада 2012, 13:41

Американській акторці Емі Локейн, відомій за стрічкою "Плаксій", де вона зіграла з Джонні Деппом, та серіалом "Район Мелроуз", загрожує до 15 років ув’язнення.

40-річну Локейн визнано винною в убивстві.

Про це пише "Contact Music".

Як припускається, в червні 2010-го акторка стала винуватицею аварії в штаті Нью-Джерсі, повідомляє місцева газета "The Star-Ledger".


У результаті зіткнення автівки Локейн із іншою машиною водій на ім’я Фред Сімен зазнав тяжких травм, а пасажирка, його 60-річна дружина Хелен, загинула.

Коли Емі арештували, поліцейські буцімто почули в її віддиху запах алкоголю.

Емі Локейн загрожує до 15 років тюрми

У вівторок суд нарешті виніс рішення: Локейн визнано винною в нападі, скоєному за допомогою авта, а також в убивстві, яке сталося внаслідок аварії.

До фатальної ДТП Локейн дев’ять разів порушувала правила дорожнього руху, зокрема залишала місце аварії, а ще актрису ловили за кермуванням у нетверезому стані.

Нагадаємо, у стрічці-мюзиклі 1990-го року "Плаксій" Локейн зіграла "цяцю-дівчинку" Елісон, яка закохується в хулігана на прізвисько Плаксій. Його зіграв Джонні Депп, для юнака це була четверта його кінороль.

У 1990-му вони з Джонні Деппом зіграли закохану пару

У 1992-му Локейн увійшла до початкового складу серіалу "Район Мелроуз", одначе її персонаж, актриса-початківець Сенді, "протрималася" в ньому лише 13 серій.

Іще Емі знялася в таких фільмах як "Блакитне небо", "У наркотичних хвилях" та "Дівчина для босса".

У 2008-му вона вийшла заміж за бізнесмена з Нью-Джерсі, якому народила двох доньок. Після одруження Локейн практично залишила світ кіно, зосередившись на грі в місцевому театрі, пише англомовна Вікіпедія.

Фото АР з сайту "NY Daily News", кадр із фільму "Плаксій" з сайту spletnik.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів