Мейхер про кінець світу: Це просто перехід між вимірами

30 листопада 2012, 11:45

Співачка та телеведуча Надя Мейхер зізналася, що не вірить у кінець світу, який нібито має статися 21-го грудня. Зірка має власну думку з цього приводу.

А ще Надя розповіла "E-motion" про те, як святкуватиме Новий рік.

Зараз, коли до так званого кінця світу залишилося менше місяця, це питання стає дуже актуальним.

Втім, Мейхер не вірить у невтішні прогнози пращурів.


"Я не вірю в це. Думаю, про це навіть не варто думати. Якщо людині призначено дожити до старості, то так і буде. А якщо ж ні, то людині може і цеглина на голову впасти. У такому разі можна навіть не дожити до кінця світу. Особисто я завжди вірю в світле майбутнє", - зізналася співачка.

Що ж стосується підготовки бункерів для виживання, то, на думку Мейхер, людям просто нікуди дівати гроші.

Надя не вірить у те, що 21-го грудня світ зникне

"Якщо зануритися в якісь езотеричні пізнання, то може бути не кінець світу, а якийсь перехід між вимірами. Наприклад, ми живемо в четвертому вимірі, а потрібно перейти у п'ятий. Під час такого переходу можуть трапитися якісь катаклізми. А ось ті люди, які не зможуть перейти з виміру у вимір, просто зникнуть", - поділилася Надія.

"Але якщо вірити в таку теорію, то цей перехід відбувається поступово, і ми все встигнемо прожити ще кілька життів", - додала вона.

Що ж до сенсаційної заяви Костянтина Меладзе про закриття "ВІА Гри", то Надя не бачить сенсу це обговорювати. Каже лише, що ностальгію відчуватиме не залежно від того, чи існуватиме гурт.

Якщо ж сподівання Мейхер стосовно кінця світу здійсняться, то Новий рік співачка зустріне з родиною.

"Поки точно не знаю, чи будемо в Україні, чи поїдемо кудись. Точно зустрічатиму Новий рік з дітьми, чоловіком і рідними. Працювати не збираюся", - сказала Надя.

Фото "Гламурчіка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів